Vandaag gekocht. Morgen in huis.

Vandaag gekocht. Morgen in huis.

Heeft u een webshop met goederen die zwaar, afwijkend en/of kwetsbaar zijn die naar de klant vervoert moeten worden? Met meer dan 90 jaar ervaring is Hoekstra BV Sneek wellicht een interessante logistieke partner voor u! Voor veel webshops verzorgen wij het transport naar de klant. Gewoon altijd op tijd, zonder schades, binnen een tijdsvenster van 2 uur met 30 minuten voor aankomst een SMS bericht. De klant weet dus precies wanneer zij de chauffeurs kunnen verwachten. Wel zo fijn!

Webshop logistiek uitbesteden?

Bent u opzoek naar een betrouwbare logistiek partner die bij uw (eind)klanten op tijd komen zonder schades? Zoek dan niet langer! Daarom Hoekstra Sneek:

 • Landelijk netwerk
 • Logistiek partner webshops 
 • >99,5% schadevrij
 • Gegarandeerde levertijd dag voor de levering binnen 24 uur
 • Zowel eenmans- als tweemansdistributie
 • Track & Trace

Webshop logistiek wordt ook wel e-fulfilment genoemd. Een cruciaal onderdeel voor het hebben van een succesvolle webshop. E fulfilment is niets meer dan het afhandelen van binnenkomende orders uit de webshop. Fulfilment begint bij de bevoorrading van de “winkel” tot aan het leveren van de goederen bij de klant. Onderdelen van ons fulfilment zijn:

 • In- en opslag
 • Voorraadbeheer in ons warehouse
 • Orderpicking, verpakken en stickeren 
 • Verzending

Bij Hoekstra kunnen wij uw hele logistieke proces uit handen nemen, zodat u zich volledig kan focussen op uw bedrijf en andere bedrijfsprocessen. U hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken.

Webshop logistiek van afwijkende goederen

Als u een webshop heeft en u verkoopt artikelen die niet via de standaardbezorgers bezorgd kunnen worden, dan is Hoekstra dé oplossing. Wij leveren uw goederen zonder schades, met zorg en aandacht. Van deur tot deur. 

Hoekstra is gespecialiseerd in vervoer van niet-standaard producten. Dat zijn goederen die afwijkend van vorm of grootte of juist zeer kwetsbaar zijn. Omdat wij ook verhuizers zijn, zijn wij daar erg bedreven en ervaren in. Niet voor niets kiezen steeds meer webshops in interieurartikelen, warmtepompen, badkamerartikelen en zonnepanelen voor Hoekstra. Voor de logistiek van de webshop een op maat oplossing nodig? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen er binnen een werkdag op terug.

Waarom kiezen voor Hoekstra?

Hoekstra is niet alleen een nuchter Fries transportbedrijf uit Sneek, maar wij blijven ook innoveren in onze systemen, dragen wij graag bij aan duurzaamheid en de maatschappij. Zo werkt ons WMS met nagenoeg alle SAP-systemen en rijden onze vrachtwagens op HVO100 brandstof. Hiermee verminderen wij onze uitstoot met 90%! 

Maar daarnaast zijn wij ook een echte specialist in niet-standaard producten en leveren wij dit binnen 24 uur met track & trace mogelijkheid. Eerst Hoekstra leren kennen? Lees dan meer over onze zekerheden.

Wanneer kunnen wij u goed helpen

 • Producten die kwetsbaar zijn
 • Structurele samenwerking i.p.v. op incidenteel
 • Minimaal aantal orders per jaar/kwartaal/maand

Een greep uit onze klanten

Q1 sanitair, Tuinmeubelland, Tegeldepot zijn geen onbekende webshops. Voor deze mooie klanten hebben wij de webshop logistiek uit handen genomen. Dat doen we niet sinds kort, maar al heel lang. Net als onze klanten streven wij naar een fijne en zorgeloze samenwerking. 

Heeft u geen eigen webshop, maar wilt u wel kwetsbare en/of afwijkende goederen vervoeren? Lees dan meer over:

Wilt u de logistiek van uw webshop uitbesteden?

Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.