Verhuizen is het einde van een fase. En het begin van een nieuwe.

Verhuizen is het einde van een fase. En het begin van een nieuwe.

Verhuizen is het einde van een fase. En het begin van een nieuwe. Daarom wilt u dat dat op rolletjes verloopt. Dat kan met Hoekstra, Erkende Verhuizers® uit Sneek. Met verhuizers die niet alleen zorgvuldig inpakken en uitpakken. Maar ook doorpakken. Zo zijn uw verhuizing én uw spullen letterlijk in goede handen. Lees verder...

Gaat u binnenkort verhuizen?  Of heeft u plannen om te gaan verhuizen? In beide gevallen is het misschien wijs om te kiezen voor een onbezorgde verhuizing van uw inboedel. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing of een particuliere verhuizing, in beide gevallen zit u bij Hoekstra zeker goed!

Erkende verhuizer

Bij Hoekstra bent u verzekerd van de vakkundigheid en ervaring van een Erkende verhuizer. Een garantiecertificaat als onderdeel van de overeenkomst hoort daar bij. Zo bent u verzekerd dat de verhuizing goed verloopt. En als familiebedrijf zijn wij extra betrokken bij klanten die gaan verhuizen.

Hoe werken wij?

Bij Hoekstra begrijpen wij als geen ander hoe we een verhuizing vlot en soepel kunnen laten verlopen. Zonder dat u zich daar druk over hoeft te maken, want met bijna 90 jaar verhuiservaring kunt u op ons bouwen.

Maatwerk

Wij weten na al die jaren dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Daarom maken wij vooraf een inventarisatie van uw wensen. Zo sluit ons plan van aanpak en de offerte helemaal aan bij uw situatie.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze verhuisaanpak of wilt u een afspraak maken voor een inboedelopname? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.