Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing is het van groot belang dat de hele operatie zo soepel mogelijk verloopt. Want verlies aan productiviteit door de verhuizing kost geld. Wij regelen uw bedrijfsverhuizing goed en efficiënt. Want hoe sneller iedereen weer aan het werk kan, des te beter.

Bedrijfsverhuizing regelen?

Gaat u verhuizen met uw bedrijf? Laat het snel en efficiënt regelen door Hoekstra Sneek. Waarom Hoekstra?

  • Erkende verhuizers®
  • Snel en efficiënt geregeld dankzij 90 jaar verhuiservaring
  • >99,5% compleet en schadevrij
  • Alles wordt keurig op zijn plek gezet
  • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak
     

Een plan op maat

Wij stellen samen met onze opdrachtgevers een gedetailleerd draaiboek op. Niet alleen voor de verhuisdag zelf, maar ook voor de periode daaraan voorafgaand. Voor ons zijn verhuizingen dagelijks werk, voor u niet. Dus denken we graag met u mee.

Elk bedrijf is anders. En het liefst wil je dat uw bedrijf tot de dag van verhuizing gewoon door kan draaien - en de dag na de verhuizing weer verder draait. Wij bedenken een verhuisplan dat dit mogelijk maakt.

Fotografie Jelly Mellema 5692

Opslag goederen

Heeft u tussendoor tijdelijke of voor langere tijd een opslag voor uw goederen nodig, omdat u bijvoorbeeld nog niet in het nieuwe pand kunt intrekken en al wel het huidige pand moet verlaten? Laat het ons weten, wij kunnen u hiermee goed helpen. Alle goederen staan in een beveiligde en speciale vochtvrije opslagboxen, verwarmt onder een dak. Meer weten over onze opslagservice?

Meer over onze bedrijfsverhuizing weten?

Neem contact op met Christien,  Antje of Marieke, per telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.