Uw spullen vertrouwd en verwarmd onder dak.

Uw spullen vertrouwd en verwarmd onder dak.

Wanneer u uw inboedel voor een bepaalde tijd wilt opslaan, bieden wij de mogelijkheid uw inboedel voor een korte of langere periode op te slaan in ons warehouse in Sneek. 

Deze service is met name handig wanneer uw gaat verhuizen, maar de nieuwe woning nog niet gereed is, uw huidige woning verbouwd wordt, kleiner gaat wonen, of wanneer u tijdelijk vertrekt naar het buitenland. Uw inboedel wordt door ons opgeslagen in speciale vochtvrije opslagboxen. Deze gevulde boxen slaan wij daarna op in onze verwarmde en beveiligde  opslagruimte.

(Tijdelijk) Inboedel opslaan?

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode een opslagplaats nodig, omdat u bijvoorbeeld verhuizen gaat, verblijft in het buitenland of een bedrijfsverhuizing? Bij Hoekstra bent u dan op het goede adres! Daarom Hoekstra:

  • Verwarmde opslagruimtes
  • Beveiligde opslagboxen
  • Vochtvrije ruimte
  • Geïndexeerde opslagboxen 

Geindexeerde opslagboxen

Wij beheren per opslagbox een lijst van artikelen die per box wordt opgeslagen. Dus mocht u later nog iets nodig hebben, dan kunnen wij dit gemakkelijk vinden. Het spreekt vanzelf dat wij met grote zorg met uw inboedel omgaan.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor opslag van uw inboedel? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!