Elke verhuizing is anders.

Elke verhuizing is anders.

Verhuizen is een vak. In ons meer dan 90-jarige bestaan hebben we geleerd dat geen verhuizing en geen klant hetzelfde is. Daarom is een verhuizing van Hoekstra maatwerk: we kunnen alles voor u doen, maar ook een beetje. En alles daar tussenin.

Wij leveren maatwerk en verhuizen u zoals u wilt.

In dit overzicht ziet u onze twee meest gekozen manieren van verhuizen, vergeleken met ‘doe-het-zelf-verhuizing’. De keuze is aan u. We maken graag een offerte op maat voor de verhuizing waar u het beste gevoel bij heeft.

Fotografie Jelly Mellema 5366b

Inboedelopname

Vooraf komt een ervaren medewerker bij u thuis voor een inboedelopname, waarna u een offerte van ons ontvangt. Hierin wordt uiteraard rekening gehouden met uw specifieke wensen, zoals:

  • Wilt u zelf meehelpen met inpakken, of juist niet?
  • Wilt u de verhuizing in meerdere delen opsplitsen?
  • Is de nieuwe woning goed bereikbaar?
  • Welke aanvullende hulpmiddelen zijn nodig op de verhuisdag?

Door al deze zaken en meer vooraf te checken verloopt de verhuizing op de dag zelf zo soepel mogelijk.

Erkende verhuizer

Hoekstra BV is een Erkende Verhuizer. Dit betekent dat onze verhuizers zijn opgeleid tot inboedelverhuizer en dus weten hoe ze met uw spullen moeten omgaan.

Vaak pakken wij voorafgaande aan de verhuizing ook de spullen voor u in. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg en precisie. En geeft u er de voorkeur aan zelf uw inboedel in te pakken, dan ontvangt u van ons tijdig de verhuisdozen, het inpakpapier en de etiketten.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze verhuisaanpak of wilt u een afspraak maken voor een inboedelopname? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail