Elke verhuizing is anders.

Elke verhuizing is anders.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Natuurlijk is het de bedoeling om zo snel mogelijk over te kunnen van het oude naar het nieuwe huis. Echter, als u nog niet eerder verhuisd hebt, is het een behoorlijke klus! Alles inpakken en uitpakken is toch een behoorlijke fysieke en logistieke klus! Wanneer mogen jullie verhuizen? En gaan jullie het uitbesteden of zitten jullie er toch over na te denken om het zelf te doen? Misschien kan een Erkend Verhuisbedrijf als Hoekstra uit Sneek jullie hierbij ondersteunen!

Verhuizen is een vak. In ons meer dan 90-jarige bestaan hebben we geleerd dat geen verhuizing en geen klant hetzelfde is. Daarom is een verhuizing van Hoekstra maatwerk: we kunnen alles voor u doen, maar ook een beetje. En alles daar tussenin.

Kunnen wij u helpen met verhuizen?

Laat ons weten of u verhuishulp nodig hebt. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of een inboedelopname.

  • Erkende verhuizers®
  • Volledig uitbesteden of zelf meehelpen inpakken
  • Meer dan 90 jaar ervaring in verhuizen
  • Van uit de oude ruimte, in de vrachtwagen tot in de nieuwe ruimte
  • > 99,5% op tijd, compleet en schadevrij
  • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak

Wij leveren maatwerk en verhuizen u zoals u wilt.

In dit overzicht ziet u onze twee meest gekozen manieren van verhuizen, vergeleken met ‘doe-het-zelf-verhuizing’. De keuze is aan u. We maken graag een offerte op maat voor de verhuizing waar u het beste gevoel bij heeft.

Fotografie Jelly Mellema 5366b

Inboedelopname

Vooraf komt een ervaren medewerker bij u thuis voor een inboedelopname, waarna u een offerte van ons ontvangt. Hierin wordt uiteraard rekening gehouden met uw specifieke wensen, zoals:

  • Wilt u zelf meehelpen met inpakken, of juist niet?
  • Wilt u de verhuizing in meerdere delen opsplitsen?
  • Is de nieuwe woning goed bereikbaar?
  • Welke aanvullende hulpmiddelen zijn nodig op de verhuisdag?

Door al deze zaken en meer vooraf te checken verloopt de verhuizing op de dag zelf zo soepel mogelijk.

Erkende verhuizer

Hoekstra BV is een Erkende Verhuizer. Dit betekent dat onze verhuizers zijn opgeleid tot inboedelverhuizer en dus weten hoe ze met uw spullen moeten omgaan.

Vaak pakken wij voorafgaande aan de verhuizing ook de spullen voor u in. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg en precisie. En geeft u er de voorkeur aan zelf uw inboedel in te pakken, dan ontvangt u van ons tijdig de verhuisdozen, het inpakpapier en de etiketten.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze verhuisaanpak of wilt u een afspraak maken voor een inboedelopname? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail

Wanneer kunt u gebruik maken van onze verhuisservice?

Gaat u binnen kort verhuizen in de buurt van Sneek? Dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze verhuisservice. Bekijk hieronder vanaf welke plaatsen wij u onze service aanbieden:

Verhuizen Heerenveen
Verhuizen Sneek
Verhuizen Lemmer
Verhuizen Balk
Verhuizen Joure

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!