Verhuisbedrijf Lemmer

Verhuisbedrijf Lemmer

Heeft u plannen te gaan verhuizen of gaat u binnenkort naar het prachtige watersportdorp Lemmer? In de zomermaanden is het altijd heerlijk druk en gezellig. Daarnaast is Glemmer een jaarlijks terugkerend festival aan het IJsselmeer. Ziet u uzelf er al wonen? Waarschijnlijk kunt u niet meer wachten om in het nieuwe huis in te trekken. Echter, er dient nog een grote slag te worden geslagen, het verhuizen.

Kunnen wij u helpen met verhuizen?

Laat ons weten of u verhuishulp nodig hebt. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of een inboedelopname.

  • Erkende verhuizers®
  • Volledig uitbesteden of zelf meehelpen inpakken
  • Meer dan 90 jaar ervaring in verhuizen
  • Van uit de oude ruimte, in de vrachtwagen tot in de nieuwe ruimte
  • > 99,5% op tijd, compleet en schadevrij
  • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak

Hoekstra BV Lemmer, Erkende Verhuizers

Inpakken, verslepen en uitpakken. Een behoorlijk fysieke en een ergernis verwekkende klus. Heeft u er ook al over nagedacht om een verhuisbedrijf in te schakelen? Hoekstra, Verhuisbedrijf Lemmer kan u hier namelijk van A tot Z in servicen. Al meer dan 90 jaar staan wij klaar om de verhuizingen van top tot teen in goede banen te leiden. Bij Hoekstra BV kunt u kiezen uit twee opties; een volledig uithanden genomen verhuizing of alleen de verhuizing. Als u kiest om alles uit handen te nemen, dan pakken wij in, vervoeren wij en pakken we vervolgens ook alles weer uit! Een volledige verhuisservice naar Lemmer!

Verhuizen naar Lemmer, hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Stap 1: We maken een afspraak met u om langs te komen

Stap 2: Inventariseren van de wensen. Kiest u voor een volledige uitbesteding van de verhuizing of deels? Bij een volledige uitbesteding zit onze inpakservice er ook bij in, maar u kunt natuurlijk ook meehelpen. Bespaar hiermee op de kosten

Stap 3: Bereikbaarheid van de nieuwe woning in kaart brengen. Is het makkelijk bereikbaar met de vrachtwagen of zijn er meerdere hulpmiddelen nodig?

Stap 4: Losgaan

Verhuisservice Lemmer

Met onze verhuisservice naar Lemmer heeft u geen omkijken naar de verhuizing van uw inboedel! Of u nu kiest voor een volledige verhuisservice of dat u meehelpt, in beide gevallen wordt u inboedel altijd onbeschadigd keurig afgeleverd door onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Het uitbesteden van een verhuizing zorgt ervoor dat u zich op leukere zaken richten, zoals inrichting. Dus geen stress, spierpijn en onderlinge discussies!

Zakelijke verhuizingen

Heeft u een zakelijke verhuizing? Ook dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice in Balk. Want ook bij zakelijke verhuizingen heeft u meerdere balletjes hoog te houden. Meer informatie over een zakelijke verhuizing vindt u ook op onze website. Schroom niet om contact op te nemen.

In welke plaatsen kan er gebruik gemaakt worden van de verhuisservice van Hoekstra?

Of u nu gaat verhuizen naar Lemmer of buiten Lemmer is ons om het even, want ook in andere plaatsen rondom Balk bieden wij onze verhuisservice aan. Kijk ook eens naar onze verhuisbedrijf Sneek, verhuizingen Balk, verhuisbedrijf in Heerenveen en verhuisservice in Joure.

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!