Verhuisbedrijf Heerenveen

Verhuisbedrijf Heerenveen

Verhuizen is altijd een spannende en vooral intense periode. Vaak komt er extra druk bij kijken, doordat de woning op tijd leeg moet zijn en moet worden opgeleverd aan de volgende bewoners. Daarom kan een verhuisbedrijf Heerenveen u hiermee flink ondersteunen! Onderschat het verhuizen niet, want er komt altijd veel bij kijken. Denk aan verhuisdozen, karren en een trekhaak op een auto kan ook handig zijn. Kortom, verhuizen vraagt vaak om logistieke oplossingen! Schakel daarom een erkend verhuisbedrijf Heerenveen in om u hiermee te ondersteunen, zodat u zich op andere zaken rondom de verhuizing kunt richten

Kunnen wij u helpen met verhuizen?

Laat ons weten of u verhuishulp nodig hebt. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of een inboedelopname.

 • Erkende verhuizers®
 • Volledig uitbesteden of zelf meehelpen inpakken
 • Meer dan 90 jaar ervaring in verhuizen
 • Van uit de oude ruimte, in de vrachtwagen tot in de nieuwe ruimte
 • > 99,5% op tijd, compleet en schadevrij
 • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak

Erkend verhuisbedrijf in Heerenveen – Hoekstra

Al meer dan 90 jaar is Hoekstra B.V. een begrip als het gaat om verhuizingen in Heerenveen, maar ook voor andere logistieke oplossingen. Voor al uw verhuizingen kunt u altijd terecht bij Hoekstra B.V. Dus ook voor zakelijke verhuizingen in Friesland.

Hoekstra B.V. is een officieel Erkend Verhuisbedrijf. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een erkend verhuizer als Hoekstra?

 • Garanties en verzekering tegen schade
 • Verhuizen zonder stress
 • Besparen van tijd en energie
 • Algemene voorwaarden opgesteld volgens de consumentenbond
 • Geen stress en zorgen

Een verhuizing is altijd maatwerk. Daarom heeft u als klant ook diverse keuzes. Denk aan onze inpakservice met transport of alleen transport van uw inboedel. Stap voor stap nemen wij u mee in het verhuisproces.

Verhuisservice Heerenveen

Heeft u veel inboedel en omvat de verhuizing een complex vraagstuk? Zorg dan altijd dat u op tijd langskomt voor de inventarisatie en de planning. Door de huidige huizenmarkt zien we een enorme vraag naar een verhuisservice. Zo bent u verzekerd dat we ook op de daadwerkelijke verhuisdag u kunnen helpen. Onze voorbereiding gaat als volgt:

Stap 1: Afspraak maken met onze verhuismedewerker

Stap 2: Doornemen van uw wensen. Van welke dienstverlening wilt u gebruik maken?

 • Zelf meehelpen met inpakken, volledig zelf of uitbesteden?
 • Verhuizing in delen opsplitsen, zodat u kunt bepalen welke inboedel eerst over kan naar het nieuwe huis en welke later. Dit kan handig zijn als u tijdelijk in twee huizen leeft en in het nieuwe huis nog druk bezig bent met klussen.

Stap 3: Bereikbaarheid van de huidige en nieuwe woning. Kunnen we er met de vrachtwagen goed bij? Is de straat smal of breed? Moet het naar 10 hoog of begaande grond?

Stap 4: Welke hulpmiddelen dienen ingezet te worden om de verhuizing effectief te laten verlopen?

Wilt u ook gebruik maken van de verhuisservice Heerenveen? Vul het contactformulier, bel ons op 0515-412110 of stuur een mail naar info@hoekstrasneek.nl.

In welke plaatsen kan er gebruik gemaakt worden van de verhuisservice in Heerenveen?

Of u nu gaat verhuizen naar Sneek of buiten Sneek is ons om het even, want ook in andere plaatsen rondom Heerenveen bieden wij onze verhuisservice aan. Kortom, Hoekstra Sneek BV is een verhuisbedrijf uit Friesland die u graag helpt, meedenkt en voor u uitvoerd. Kijk ook eens naar onze verhuisservice Sneek, verhuizingen Lemmer, verhuisbedrijf in Balk en verhuisservice in Joure

Zijn er op dit moment ook nieuwbouwprojecten in Heerenveen?

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Heerenveen? Op dit moment lopen er mooie nieuwbouwprojecten in Heerenveen zoals, Wonen in Vaendel, Skoatterwâld of De Treffe Fase 2. Twee prachtige nieuwbouwprojecten in het noorden van Heerenveen! Lekker riant wonen aan het water en met vele voorzieningen zoals scholen en sportverenigingen. Heeft u hier een woning gekocht of bent u geïnteresseerd? Bedenk of een verhuisbedrijf in Heerenveen iets voor u is om u te helpen met verhuizen! Zo bent u zeker op tijd!

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!