Verhuisbedrijf Balk

Verhuisbedrijf Balk

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning in Balk! Welkom in de prachtige omgeving van Balk, een dorp aan een van de Friese Meren, vlakbij Lemmer. Natuurlijk is het de bedoeling om zo snel mogelijk over te kunnen van het oude naar het nieuwe huis. Echter, als u nog niet eerder verhuisd hebt, is het een behoorlijke klus! Alles inpakken en uitpakken is toch een behoorlijke fysieke en logistieke klus! Wanneer mogen jullie verhuizen? En gaan jullie het uitbesteden of zitten jullie er toch over na te denken om het zelf te doen? Misschien kan een erkend verhuisbedrijf Balk jullie hierbij ondersteunen!

Kunnen wij u helpen met verhuizen?

Laat ons weten of u verhuishulp nodig hebt. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of een inboedelopname.

  • Erkende verhuizers®
  • Volledig uitbesteden of zelf meehelpen inpakken
  • Meer dan 90 jaar ervaring in verhuizen
  • Van uit de oude ruimte, in de vrachtwagen tot in de nieuwe ruimte
  • > 99,5% op tijd, compleet en schadevrij
  • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak

Hoekstrasneek.nl, een Erkend Verhuisbedrijf Balk

Hoekstra B.V. is al vele jaren een begrip als het gaat om verhuizingen en logistieke vraagstukken. Zowel voor zakelijke als particuliere verhuizingen zit je hier goed. Groot of klein, het maakt niet uit. Wij zijn staan bekend als erkend verhuisbedrijf. Bij Hoekstra is een verhuizing altijd maatwerk en niet zomaar een verhuisbedrijf die inpakt, vrachtwagen inzet en gaat rijden. Veel voorbereiding gaat namelijk vooraf. Dat blijkt uit onderstaande stappen wel.

Voorbereidingen verhuizing naar Balk

Stap 1: We maken een afspraak met u om langs te komen

Stap 2: Inventariseren van de wensen. Kiest u voor een volledige uitbesteding van de verhuizing of deels? Bij een volledige uitbesteding zit onze inpakservice er ook bij in, maar u kunt natuurlijk ook meehelpen.

Stap 3: Bereikbaarheid van de nieuwe woning in kaart brengen. Is het makkelijk bereikbaar met de vrachtwagen of zijn er meerdere hulpmiddelen nodig?

Stap 4: Losgaan

Verhuisservice Balk

Dankzij onze verhuisservice Balk heeft u een onbezorgde verhuizing voor de boeg. Of u nu kiest voor een volledig uithanden genomen verhuisservice of niet, logistiek gezien hoeft u hier niet over na te denken en zal uw inboedel keurig op tijd uitgeladen en al bij uw nieuwe woning afgeleverd worden. Een verhuisservice bespaart u stress, spierpijn en irritaties qua planning etc. Verhuizen wordt lang niet altijd gezien als specialisme en over die specialiteit beschikt Hoekstra. 

Heeft u een zakelijke verhuizing? Ook dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice in Balk. Want ook bij zakelijke verhuizingen heeft u meerdere balletjes hoog te houden. Meer informatie over een zakelijke verhuizing vindt u ook op onze website. Schroom niet om contact op te nemen.

In welke plaatsen kan er gebruik gemaakt worden van de verhuisservice van Hoekstra?

Of u nu gaat verhuizen naar Balk of buiten Balk is ons om het even, want ook in andere plaatsen rondom Balk bieden wij onze verhuisservice aan. Kijk ook eens naar onze verhuisservice Sneek, verhuizingen Lemmer, verhuisbedrijf in Heerenveen en verhuisservice in Joure.

Wonen in Havindiken?

Havendiken is een interessant nieuwbouwproject in Balk. Een nieuwe woonwijk aan het water. Veel woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger voor een boot. Kortom, je kunt dus direct het water op tijdens de zomerse dagen! De ligging in het Friese merengebied en het glooiende Gaasterlandse landschap is uniek. In Balk geniet u zeker van de rust en de ruimte, want die is hier nog vanzelfsprekend. Heeft u hier een huis gekocht en zoekt u een verhuisbedrijf in Balk? Neem dan contact op met Hoekstra B.V.

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!