Verhuizen zonder een lesdag te missen.

Verhuizen zonder een lesdag te missen.

Bij het verhuizen van een school komt nogal wat kijken. Zeker omdat er geen lesdagen mogen worden gemist. Lespatronen mogen niet worden doorbroken en leerlingen moeten zich kunnen concentreren. Dat vereist een strakke planning en gedisciplineerd werken. En dat kunnen we goed.

Een schoolverhuizing moet:

  • Buiten schooltijd. Dat betekent dat het werk in de avonden, weekenden en vakanties moet worden gedaan. Wij zijn flexibel en zorgen dat de lessen altijd door kunnen gaan.
  • Op tijd klaar. Vertraging kan niet. Na de vakantie zijn de leerlingen er weer. En die moeten goed onderwijs hebben. Daarom maken we een strak draaiboek waar iedereen mee kan werken. En zijn we klaar als het klaar moet zijn.
  • Duidelijke communicatie. Niet alleen u moet weten wat we gaan doen en hoe, ook de leerlingen en de docenten. Wij zorgen dat u precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Zo kunt u iedereen op de hoogte stellen.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze verhuisaanpak of wilt u een afspraak maken voor een schoolverhuizing? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.