Onze Tweemansdistributie brengt uw merk verder dan de voordeur.

Onze Tweemansdistributie brengt uw merk verder dan de voordeur.

Steeds vaker bestellen consumenten online producten die te kwetsbaar, te groot of te zwaar zijn om door één chauffeur te laten lossen of bezorgen. Speciaal daarvoor hebben wij onze Tweemansdistributie. Met twee bezorgers, beiden even sterk en klantgericht. Samen kunnen zij wat alleen niet lukt. En dat doen ze met alle zorg die nodig is. Daarom spreken ook wel van ‘verzorgers’ dan bezorgers.

Denk bijvoorbeeld aan sanitair dat naar een etage moet worden gebracht. Meubels die op de juiste plaats moeten worden neergezet. Witgoed dat moet worden omgeruild, etc. Veel verladers denken dat dit dusdanig complex is dat ze het zelf moeten doen, maar kampen met hoge kosten door te weinig adressen in een rit en pieken en dalen in het aanbod.

Hoekstra Bezorging 2mansdienst

Planning

Een goed afgestemde afleverplanning is essentieel maar ook een korte afstand tussen de verschillende afleveradressen. Daarom kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden aan Hoekstra. Wij combineren tweemansleveringen met die van andere klanten, waardoor het minder kostbaar is. Hoekstra werkt met bakwagens die iedere dag in een andere regio van Nederland actief zijn, beide voorzien van twee sterke en klantgerichte bezorgers.

Levertijd

Uw klanten willen de door hen bestelde goederen graag zo snel mogelijk ontvangen. Binnen een groot deel van Nederland komen we daarom 3 keer per week met onze tweemansleveringen. U kunt deze uiteraard ook geautomatiseerd aanleveren. Op bijgaand kaartje ziet u wanneer we waar zijn.

U kunt het kaartje hier downloaden.

Het visitekaartje van uw webwinkel

Bij tweemansdistributie kom je bij de klant over de vloer, in de keuken, in de kamer. Wij zijn een direct verlengstuk van u en daarmee het visitekaartje van uw (web)winkel. Belangrijk dus om goed samen te werken en waar mogelijk rechtstreeks instructies te geven aan de chauffeurs/inhuizers die de opdrachten voor u uitvoeren.

Ook uw tweemansleveringen uitbesteden aan Hoekstra?

Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke van onze afdeling Verkoop, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail naar verkoop@hoekstrasneek.nl.