Verhuisbedrijf Friesland

Verhuisbedrijf Friesland

Zoekt u een Verhuisbedrijf Friesland omdat u bijvoorbeeld in de buurt van Sneek, Heerenveen of Lemmer of de nabije omgeving gaat vestigen? Allereerst, gefeliciteerd met uw prachtige nieuwe onderkomen! Iedereen weet dat een verhuizing vaak een uitdaging van formaat is, die gepaard kan gaan met veel inspanning en onvoorziene stress. Maar geen zorgen, Hoekstra Sneek B.V. staat klaar om u te ontzorgen.

Kunnen wij u helpen met verhuizen?

Laat ons weten of u verhuishulp nodig hebt. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of een inboedelopname.

 • Erkende verhuizers®
 • Volledig uitbesteden of zelf meehelpen inpakken
 • Meer dan 90 jaar ervaring in verhuizen
 • Van uit de oude ruimte, in de vrachtwagen tot in de nieuwe ruimte
 • > 99,5% op tijd, compleet en schadevrij
 • Altijd maatwerk & afspraak is afspraak

Erkend verhuisbedrijf in Friesland – Hoekstra BV

Met meer dan negentig jaar ervaring in de verhuisbranche, heeft Hoekstra BV dé expertise om aan al uw wensen te voldoen. We hebben door de jaren heen geleerd wat essentieel is voor een succesvolle verhuizing en zijn dan ook trots op onze erkenning als professioneel verhuisbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een basisverhuisservice of een volledig verzorgde verhuizing wenst, bij Hoekstra ontvangt u altijd maatwerk.

Voor al uw verhuizingen kunt u altijd terecht bij Hoekstra B.V. Dus ook voor zakelijke verhuizingen in Friesland. Hoekstra B.V. is een officieel Erkend Verhuisbedrijf. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een erkend verhuizer als Hoekstra?

 • Garanties en verzekering tegen schade
 • Verhuizen zonder stress
 • Besparen van tijd en energie
 • Algemene voorwaarden opgesteld volgens de consumentenbond
 • Geen stress en zorgen

Een verhuizing is altijd maatwerk. Daarom heeft u als klant ook diverse keuzes. Denk aan onze inpakservice met transport of alleen transport van uw inboedel. Stap voor stap nemen wij u mee in het verhuisproces.

Uw verhuizing in Friesland voorbereiden

Verhuizen gaat verder dan alleen het vervoeren van dozen. Bij Hoekstra BV zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld is:

 1. Consultatie: Onze experts komen bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.
 2. Service op Maat: Wilt u zelf inpakken of liever alles uitbesteden? Wij passen onze diensten aan uw wensen aan.
 3. Logistieke Planning: De bereikbaarheid van uw nieuwe woning wordt onder de loep genomen.
 4. Optimale Voorbereiding: Wij zorgen ervoor dat op de verhuisdag alles klaarstaat om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Wilt u ook gebruik maken van onze verhuisservice? Vul het contactformulier, bel ons op 0515-412110 of stuur een mail naar info@hoekstrasneek.nl.

Verhuistips van Hoekstra

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer u gaat verhuizen? Hoekstra BV heeft voor u een aantal tips om u te helpen met de voorbereiding van uw verhuizing. Onze inpaktips en verhuischecklist helpen u op weg om de voorbereidingen en uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waar is Hoekstra BV, uw verhuisbedrijf Friesland, voornamelijk actief?

Of u nu gaat verhuizen naar Sneek of buiten Sneek is ons om het even, want ook in andere plaatsen in Friesland bieden wij onze verhuisservice aan. Kijk ook eens naar onze verhuisservice Sneek, verhuizingen Lemmer, verhuisbedrijf in Balk en verhuisservice in Joure.

Zoekt u een zakelijke verhuisbedrijf in Friesland? Ook Daarvoor Kiest U Hoekstra!

Is uw bedrijf in of rond Sneek gegroeid en heeft u meer ruimte nodig? Ook zakelijke verhuizingen vereisen een professionele aanpak. Laat ons u ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Direct contact opnemen met Hoekstra?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!