Kwetsbare maatwerk meubelen van Houtmerk

Houtmerk is een producent van meubelen en inrichtingen op maat voor badkamers, keukens en woonkamers. Er wordt gewerkt met massief hout, staal en steen. Dat levert niet alleen hoogwaardige maar ook zware producten op, die kwetsbaar zijn. De klanten van Houtmerk zitten in heel Nederland. De klanten van Houtmerk zijn kiezen voor kwaliteit, en dat vraagt Houtmerk dus ook van het vervoer.

Vertrouwde handen

Kwetsbare maatwerk inrichtingen van Houtmerk in vertrouwde handen

“Het moet perfect”, aldus oprichter en directeur van Houtmerk, Ruud van Hemert. In Hoekstra vonden ze een transporteur die voldeed aan hun hoge eisen. “Het continue streven naar beter is wat ons bindt”, aldus van Hemert.

Houtmerk is een producent van meubelen en inrichtingen op maat voor badkamers, keukens en woonkamers. Er wordt gewerkt met massief hout, staal en steen. Dat levert niet alleen hoogwaardige maar ook zware producten op, die kwetsbaar zijn.

“Het moet perfect. Het continue streven naar beter is wat ons bindt.” -Mede-oprichter en directeur van Houtmerk, Ruud van Hemert

De klanten van Houtmerk zitten in heel Nederland. De klanten van Houtmerk zijn kiezen voor kwaliteit, en dat vraagt Houtmerk dus ook van het vervoer. “Het moet perfect”, aldus oprichter en directeur van Houtmerk, Ruud van Hemert. In Hoekstra vonden ze een transporteur die voldeed aan hun hoge eisen. “Het continue streven naar beter is wat ons bindt”, aldus van Hemert.

Type producten
Meubelen en inrichting
Dienst
Meubel Transport

Het moet perfect

De producten van Houtmerk worden ontworpen door eigen productontwerpers en interieurontwerpers en in eigen huis gebouwd door ervaren meubelmakers. Wat ze ook maken, of het nu een complete keuken is of een woonkamer met bijpassende stoelen, lampen en accessoires, ze werken met gedegen vakmanschap en liefde voor details.

“Of we bepaalde principes hebben waar we niet van afwijken? Zeker, we willen dat alles wat we maken van een hoog niveau is,” vervolgt van Hemert. “Noem het een vorm van perfectionisme. Iedereen die hier werkt heeft datzelfde streven naar kwaliteit.” Die hoge kwaliteit eist het bedrijf ook van de vervoerder. Wij werken al sinds 2014 samen, tot volle tevredenheid van beide partijen.

Jouw vervoer ook in goede handen?

Bent u op zoek naar een vervoerder die voor u kwetsbare goederen kan vervoeren? Kijk dan niet verder en vraag meer informatie aan.