Warehousing bij Hoekstra BV Sneek

Warehousing bij Hoekstra BV Sneek

Uw core business is het verkopen van uw bijzondere producten. En met ons warehousing concept hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken. Wilt u uw logistieke werkzaamheden uitbesteden aan een professionele en betrouwbare partner? Wij nemen dit volledig van u over. Met meer dan 70.000 m3 opslagruimte kunt u uw goederen vertrouwd bij ons onderbrengen.

Warehousing in vertrouwde handen

Bent u opzoek naar warehousing? Wij geven u graag meer informatie en/of geven u graag een passende & vrijblijvende offerte. Krijg binnen 1 werkdag reactie

  • Lage opslagkosten door lage grondprijzen
  • Professioneel team Friese warehousemedewerkers
  • Koppeling met bijna alle (SAP)-systemen
  • Verwarmde opslag
  • Value added logistics
  • Orderpicking, ompakken en stickeren

Warehousing Friesland

Heeft u te kort aan ruimte voor de opslag van goederen? Of is de grondprijs in uw regio zo duur, waarbij een eigen warehouse in uw geval niet interessant is? Dit zijn vaak redenen van onze warehouseklanten om warehousing in Friesland uit te besteden aan een betrouwbare partner. Hoekstra, een transportbedrijf uit Sneek kent een warehousing concept waarbij u volledig ontzorgd kunt worden, doordat wij uw logistieke werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Met meer dan 70.000 m3 aan opslagruimte is er ook genoeg ruimte voor uw goederen! Kortom, wij kunnen meer waarde toevoegen aan uw logistieke processen (value added logistics).

Value added logistics

Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan uw logistieke proces, maar ook voor uw bedrijf? Lees dan verder. Value added logistics wordt ook wel afgekort als VAL. Bij Hoekstra kunnen wij uw hele logistieke proces uit handen nemen, zodat u zich volledig kan focussen op uw bedrijf en andere bedrijfsprocessen. U hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken.

Value added logistics is meer dan alleen het transporteren van goederen van A naar B. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook andere logistieke diensten van u overnemen. Denk aan bijvoorbeeld:

Orderpicken

Orderpicking is een cruciale activiteit in een logistiek proces. Het is het proces waarbij producten worden verzameld en gereed gemaakt in ons warehouse voor verzending. Hoekstra heeft een efficiënt orderpickingsysteem om de snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid van dit proces te optimaliseren. Hoekstra streeft er constant naar om het orderpicking proces te optimaliseren en te innoveren, met als doel een snelle en foutloze levering van producten aan haar klanten te garanderen. Kortom, voor warehousing nemen wij een groot gedeelte van het logistieke vraagstuk bij u uit handen.

Inpakken, ompakken en stickeren

Inpakken, ompakken en stickeren zijn essentiële stappen om ervoor te zorgen dat producten correct worden verpakt, geïdentificeerd en klaargemaakt voor verzending, zodat ze veilig en efficiënt kunnen worden vervoerd naar de eindbestemming.

Inpakken: Inpakken verwijst naar het proces waarbij de verzamelde producten zorgvuldig worden verpakt in geschikte verpakkingen, zoals dozen of containers. Het doel van het inpakken is het beschermen van de producten tijdens het transport, zodat ze in goede staat bij de klant aankomen. Inpakken omvat het selecteren van de juiste verpakkingsmaterialen, het correct plaatsen van de producten in de verpakking en het veilig afsluiten ervan.

Ompakken: Ompakken houdt in dat producten uit hun oorspronkelijke verpakking worden gehaald en in nieuwe verpakkingen worden geplaatst. Dit kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals het consolideren van meerdere kleine zendingen in één grotere zending, het herverpakken van beschadigde verpakkingen, het labelen van producten met specifieke klantinformatie, of het aanpassen van de verpakking aan de vereisten van een bepaalde markt.

Stickeren: Stickeren is het aanbrengen van labels of stickers op verpakkingen of producten. Deze labels bevatten belangrijke informatie, zoals de adresgegevens van de ontvanger, streepjescodes, productinformatie of waarschuwingssymbolen. Het stickeren vergemakkelijkt de identificatie, traceerbaarheid en juiste behandeling van de producten gedurende het logistieke proces.

Waarom Hoekstra?

Wij zijn een nuchter en Fries transportbedrijf uit Sneek. En we willen het elke dag net een beetje beter doen dan anderen. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en de beste mensen. Zij maken elke dag uw belofte waar. Wij leveren en slaan uw goederen op en af alsof het onze eigen goederen zijn: met zorg, aandacht en plezier.

Hoekstra, duurzaamheid & 90% minder uitstoot

Sinds oktober 2021 rijden al onze vrachtwagens op HVO100. Dat is een biobrandstof die wordt gemaakt van gerecycled frituurvet. Zo reduceren wij onze CO2 uitstoot met maar liefst 90% ten opzichte van gewone diesel. Zo dragen wij bij aan een betere planeet. HVO100 is duurder dan gewone diesel, maar wij berekenen deze opslag niet door aan onze klanten. 

Warehousing Friesland

In het noorden van Nederland liggen de grondprijzen een stuk lager dan in het midden van het land. Door de lagere grondprijzen kunnen wij onze opslagkosten gunstig aan u aanbieden. Maar wij vinden het nog belangrijker dat u samenwerkt met een vast, betrokken en professioneel team Friese warehousemedewerkers. Uw orders zijn onze orders en we voeren deze met de grootst mogelijke nauwkeurig- en zorgvuldigheid uit. Ons WMS (Warehousing Management Systeem) koppelt met nagenoeg alle (SAP)-systemen. Uiteraard kunt u ook de statuswijzigingen in het warehouse online en met een mobiele applicatie volgen, zodat u altijd online inzicht hebt in uw actuele voorraad.

Meer weten over warehousing?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van warehousing? Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke van onze afdeling Verkoop via telefoon of stuur een e-mail.