Meubel Transport

Meubel Transport

Heeft u een meubel- of interieurbedrijf of een tijdelijke opdracht waarbij zware en/of kwetsbare meubelen of andere interieurartikelen verplaatst moeten worden? Met meer dan 90 jaar ervaring is Hoekstra BV Sneek wellicht een interessante meubeltransport partner voor u! Voor veel meubel webshops en meubelwinkels verzorgen wij het meubel transport naar de klant. Gewoon altijd op tijd, binnen een tijdsvenster van 2 uur met 30 minuten voor aankomst een SMS bericht. De klant weet dus precies wanneer zij de chauffeurs kunnen verwachten. Wel zo fijn!

Meubel Transport nodig?

Bent u opzoek naar een meubel vervoerder die uw meubels bij uw (eind)klanten in de juiste woonruimte plaatsen, dus verder dan de voordeur? Zoek dan niet langer! Daarom Hoekstra Sneek:

 • Landelijk netwerk
 • Logistiek partner webshops 
 • >99,5% schadevrij
 • Gegarandeerde levertijd dag voor de levering binnen 24 uur
 • Zowel eenmans- als tweemansdistributie
 • Track & Trace

Waarom transport voor meubels uitbesteden?

Meubeltransport is het tijdrovend proces van het verplaatsen van meubels van de ene naar de andere locatie. Dit klinkt dus vrij simpel, maar het vervoeren van meubels is geen gemakkelijke taak. Vaak gaat het al voor transport van meubels al fout. Vaak kan het al fout gaan bij een goede voorbereiding. Denk aan het kiezen van het juiste inpakmateriaal, inventariseren van de kwetsbaarheid van de omgeving, gewichten van de meubels en de aanwezigheid van gereedschap.

Maar de belangrijkste reden om transport voor meubels uitbesteden is dat het een vak apart is. Het logistieke proces vereist veel kennis, planning, eigen wagenpark en vraagt veel van de interne bedrijfsvoering. Iets wat wij bij Hoekstra al meer dan 90 jaar beheersen.

Waarom kiezen voor Hoekstra Sneek?

We kunnen heel veel redenen verzinnen waarom u zou kunnen kiezen voor Hoekstra, een transportbedrijf uit Friesland. Wij blijven altijd innoveren om ons meubel transport zo efficiënt in te richten, zodat het vervoer en bezorgen van meubels en interieur zo snel en goed mogelijk verloopt. Daarom komt 99,5% van al het transport, de leveringen onbeschadigd aan. Ondanks wij enkel het transporteren van meubels voor u doen, zijn wij vaak ook het laatste gezicht die de klant ziet namens uw winkel. Daarom zorgen wij er ook voor dat onze bezorgers een uithangbord zijn van uw bedrijf. Maar niet alleen dat, want:

 • Levering binnen 24 uur
 • Zowel eenmans- als tweemansdistributie
 • Gegarandeerde levertijd dag voor de levering
 • Tijdvenster van 2 uur, met SMS 30 minuten voor aankomst
 • Levering van bedrijf tot bedrijf of van bedrijf naar particulieren
 • Verder dan de voordeur. We zetten het netjes op de juiste plaats

Met 90 jaar verhuiservaring weten wij hoe we designmeubels, lockers, garderobesystemen, kantinestoelen, steigerhouten tafels, schoolmeubels of loungesets moeten distribueren. Ze zijn groot, kwetsbaar en moeten met de grootste zorg worden verpakt om op tijd, compleet en schadevrij bij uw klant aan te komen. Bereken makkelijk en snel de laadmeters met onze laadmeter tool.

Houtmerk

Lees ook eens de case door waarbij wij voor Houtmerk op maat gemaakte meubelen vervoeren. Houtmerk is een producent van meubelen en inrichtingen op maat voor badkamers, keukens en woonkamers. Er wordt gewerkt met massief hout, staal en steen. Dat levert niet alleen hoogwaardige maar ook zware producten op, die kwetsbaar zijn. De klanten van Houtmerk zitten in heel Nederland. De klanten van Houtmerk zijn kiezen voor kwaliteit, en dat vraagt Houtmerk dus ook van het vervoer.

Opslag van meubels

Naast het transport van meubels kunnen we ook uw meubelen opslaan en vervolgens distribueren vanuit ons warehouse. We kunnen het hele logistieke proces voor u uit handen nemen en hieraan waarde toevoegen. Dit noemen we ook wel value added logistics. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op het runnen van het bedrijf. Hoe voegen we dan extra waarde toe? Denk bijvoorbeeld aan orderpicking, inpakken, ompakken en stickeren. Kortom, uw producten die vanuit de fabriek/loods komen worden door ons opgehaald en verder klaargemaakt voor transport naar de eind- of tussenbestemming. 

Transport meubels particulier

Het vervoeren van meubels kan een stressvolle onderneming zijn, vaak resulterend in schade aan het meubilair of letsel bij de persoon die het vervoert. Enorm vervelend als u verhuizen gaat of juist dure meubelen of andere zwaar interieur moet verplaatsen. Om deze problemen te voorkomen, kunt u Hoekstra BV Sneek inschakelen.

Er zijn veel verschillende soorten meubels die speciale zorg vereisen bij het verplaatsen ervan. Dus heeft u veel dure, kwetsbare of authentieke meubels of ander interieur die verhuist moeten worden? Kies dan voor een ervaren meubel transporteur.

Mijn meubels vervoeren kan ik toch ook zelf doen?

Natuurlijk is het vervoer van meubels iets wat u ook zelf doen kan. Huur een nette bus of aanhanger, laad ze in en gaan. Echter, het ligt gecompliceerder dan u zal denken. Het proces begint vaak al met het inpakken van de meubels en het interieur. Het verpakken van het meubilair omvat het inpakken in noppenfolie of inpakpapier om het te beschermen tegen krassen of beschadigingen tijdens het transport. Het belangrijkste is dat de verpakking de montage van elk stuk in zijn eigen doos moet omvatten om mogelijke schade veroorzaakt door botsingen tijdens het transport te voorkomen. Gaat u verhuizen? Misschien is onze verhuisservice dan iets voor u.

Wat wij nog meer doen:

 

Direct contact opnemen?

Heeft u een andere vraag of wilt u graag een offerte? Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. We zijn u graag van dienst!