Kwetsbare en afwijkende goederen in vertrouwde handen

Kwetsbare en afwijkende goederen in vertrouwde handen

Al 90 jaar wordt ons familiebedrijf gedreven door het doel het elke dag nog beter doen dan gisteren. Zo maken wij uw beloftes waar. Met meer dan 65 wagens die allemaal rijden op hvo100. en met vriendelijke chauffeurs die uw goederen op tijd, compleet en schadevrij bij uw klanten afleveren.

Zoekt u een logistiek dienstverlener die:

  • Uw goederen tijdig en compleet aflevert?
  • 100% op duurzame wijze vervoert met een minimale CO2 footprint?
  • Voorzichtig is met uw goederen en ze netjes en onbeschadigd levert?
  • En dat alles doet met vriendelijke en nette chauffeurs?

Bel ons op 0515 – 41 21 20 of vul het formulier in. We voeren graag een aantal proefzendingen voor u uit.

Op tijd

U bent van het type ‘afspraak is afspraak’. Wij begrijpen dat, want wij zijn net zo. Dus als u afspraken maakt met uw afnemers over een afleverdag en aflevertijdstip, moet het raar lopen willen wij daar vanaf wijken. Wij zorgen dat we uw afspraken met Zwitserse precisie nakomen. En sturen een keurige SMS die uw klant herinnert aan het aflevermoment.

Ook als er onverhoopt toch een calamiteit is laten we dat weten. Zodat zowel u als uw afnemer weet waar hij aan toe is.

Duurzaam

Ons gehele wagenpark van meer dan 60 vrachtwagens rijdt op HVO100 gemaakt van gerecycled frituurvet. Dat doen we niet omdat het moet. Als familiebedrijf met een rijke historie willen we ons bedrijf én de wereld een beetje beter achterlaten. Wilt u hier meer over lezen, bekijk dan onze pagina over duurzaamheid en HVO100.

Dus hebben wij geen wetgever nodig om te doen waarvan we allemaal weten dat het beter is. En rijden wij op de meest duurzame brandstof die ook werkt in de praktijk. Want elektrisch willen we wel, maar de oplaadinfrastructuur laat dat nog niet toe.

Vriendelijk

Wij zijn een familiebedrijf met een lange historie en doen er alles voor om te zorgen dat onze medewerkers zich onderdeel van de Hoekstra familie voelen. Die cultuur zorgt voor een prettige werksfeer waardoor bij ons hele aardige en vriendelijke mensen werken. Wie goed doet, goed ontmoet is ons motto.

En dat merkt u, maar uw afnemer ook. Want onze chauffeurs zijn het visitekaartje van uw merk. Dat begrijpen we als geen ander.

Nuchter

Friezen zijn nuchtere noordelingen. Dat is ook onze cultuur: nuchter en rechtdoorzee. Verwacht van ons geen blabla en loze beloften, maar een eerlijk verhaal. In ons warehouse hangt een quote van pake: ‘Sizzen is neat, dwaan is in ding.’ Vrij vertaald: geen woorden maar daden. Of: praatjes vullen geen gaatjes.

Schadevrij

90 jaar geleden begonnen wij als verhuisbedrijf. En als verhuizer vervoer je dierbare spullen van klanten van A naar B. Spullen die vaak niet in een doos passen. En waar je heel voorzichtig mee moet zijn.

Die voorzichtigheid en zorg zit in ons DNA. Wij hebben ons gespecialiseerd in kwetsbare en moeilijk te vervoeren producten die aandacht nodig hebben. Dat is waar we goed in zijn. Dus wilt u minder schades in uw transport? Misschien kunnen we helpen.

Wij rijden duurzaam voor Triple Solar

De kwetsbare goederen van Triple Solar, PVT panelen is een zonnepaneel dat zowel elektriciteit als warmte opwekt. Triple Solar heeft als missie om de C02-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Commercieel directeur Jorrit Lootsma zegt:

"Hoekstra vervoert de PVT-warmtepompen en PVT-panelen voor Triple Solar. Jorrit Lootsma: “We zochten een logistiek dienstverlener die aan een aantal voorwaarden voldeed. Ten eerste werken wij uitsluitend met partijen die bewust zijn van duurzaamheid. Hoekstra rijdt volledig op biodiesel HVO 100. Ook zíj doen dat vanuit een overtuiging, niet omdat het moet. Dat past goed bij ons.”

Meer hierover lezen? Bekijk onze case over Triple Solar

Wij rijden schadevrij voor Houtmerk

Houtmerk is een producent van kwaliteit meubelen en inrichtingen op maat voor o.a. badkamers, keukens en woonkamers. Houtmerk werkt met massieve, dus zware producten die zeer kwetsbaar zijn. Ze waren op zoek naar een transporteur die voldeed aan hoge eisen. Ruud van Hemert, directeur en oprichter van Houtmerk zegt:

"Het moet perfect. In Hoekstra vonden wij een transporteur die voldeed aan hun hoge eisen. “Het continue streven naar beter is wat ons bindt”

Meer hierover lezen? Bekijk onze case over Houtmerk.

Uw kwetsbare en afwijkende goederen in vertrouwde handen?

Bent u op zoek naar een vervoerder die voor u kwetsbare goederen kan vervoeren die altijd op tijd zijn, schadevrij rijden, nuchter zijn en ook duurzaam rijden? Neem dan contact op met Christien Lycklama à Nijeholt - Directe Hoekstra