Jouw kwetsbare en afwijkende goederen voortaan ook in vertrouwde handen?

Jouw kwetsbare en afwijkende goederen voortaan ook in vertrouwde handen?

Waarom Hoekstra?

 • Wij rijden op 100% gerecycled frituurvet
 • Als je wilt samenwerken met een nuchter bedrijf
 • Jouw producten niet altijd schadevrij afgeleverd worden
 • Chauffeurs die als boegbeeld gelden voor jouw merk/bedrijf
 • Wij zijn punctueel, onze goederen worden altijd stipt op tijd bezorgd

Kortom, jouw kwetsbare goederen zijn in vertrouwde handen

Videomeeting of bedrijfsbezoek inplannen?

Wij vinden het altijd belangrijk om persoonlijk kennis te maken. Wie zijn jullie en wat doen jullie, wat is jullie logistieke vraag en wat voor producten moeten vervoerd worden, en tot slot, wie is Hoekstra?

 • Vrijblijvende kennismaking
 • We komen graag langs, maar een videomeeting kan ook altijd

Na het invullen zullen we direct contact met jullie opnemen om een moment in te plannen. 

Hoekstra BV, een fries en nuchter transportbedrijf uit Sneek

Een bodedienst met paard en wagen vormt de oorsprong van het hedendaagse Hoekstra BV. Pake Tjitze Hoekstra startte in 1929 een “kar-riderij” in de regio Oudega (Zuidwest Friesland). Bedrijven en particulieren vertrouwden erop dat Hoekstra hun goederen veilig en snel zou bezorgen.

90 jaar later is Hoekstra BV uitgegroeid tot specialist in vervoer van niet-standaard producten. Een moderne allround logistiek dienstverlener waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en die voorop loopt in de ontwikkelingen binnen de transportbranche. Hoekstra is gespecialiseerd in 'kwetsbare en afwijkende goederen'. Daarmee bedoelen we alles wat niet gemakkelijk te vervoeren is vanwege het formaat en de kans op beschadigingen. Met onderstaande voorbeelden maken we graag duidelijk dat dat meer is dan je in eerste instantie zou denken.

Als bedrijf zijn we gegroeid maar de basis is in al die jaren gelijk gebleven. ‘Sizzen is neat, dwaan is in ding’ (Vrij vertaald ‘Wat je belooft moet je waarmaken’) is al die jaren één van de speerpunten in ons beleid gebleven. Dat maakt ons een betrouwbare, efficiënte en innovatieve partner in logistiek.

Duurzaamheid

Als familiebedrijf denken wij veel na over wat we nalaten voor de volgende generatie. Onze ambitie gaat verder dan een gezond bedrijf. Wij streven ernaar een goede voorouder te zijn in de breedste zin van het woord. Dus zorgen we goed voor ons bedrijf, onze medewerkers en onze planeet.

 1. HVO100 brandstof: 90% minder uitstoot
 2. Duurzaam rijgedrag
 3. Verplichte CO2-rapportage

Langdurige samenwerkingen

Wij vervoeren al jaren kwetsbare goederen voor onze gerespecteerde klanten waarmee wij al een langdurige samenwerking hebben. Van deze klanten hebben we ook een leuke case geschreven. Lees ze gerust eens door.

 • Triple Solar - Duurzaamheid als missie
 • Houtmerk - Transport van kwetsbare maatwerk meubelen

Kennismaken met Hoekstra?

We snappen heel goed dat het overstappen van transporteur niet over een nacht ijs gaat. Maar het lijkt ons wel leuk om kennis te maken zonder wederzijdse verplichtingen. Zo komen we graag bij jullie langs of plannen we net zo graag een videomeeting in. Hoe gaat het verder in zijn werk?

Stap 1: Bel ons op +31 (0)515 412110, mail naar info@hoekstrasneek.nl of vul gerust het formulier in
Stap 2: Naar aanleiding van de inzending van het formulier nemen wij contact op om een kennismaking te in te plannen
Stap 3: Hebben we wederzijds een goed gevoel? Dan kunnen we indien gewenst een aantal proefzendingen voor jullie uitvoeren.
Stap 4: Uitvoeren proefzendingen en evalueren van deze zendingen
Stap 5: Samenwerken?

Veelgestelde vragen

Vraag 1:

Vraag 2:

Vraag 3:

Vraag 4:

Vraag 5: